HSSS KM 2023 - Rafflande!

  • 22 jul 2023

Vilket KM det blev i år, riktigt bra vind - 10 m/s i byarna, många anmälda och laddade.

I den viktigaste klassen, Optimist, segrade Hugo Johnsson med fyra raka delsegrar, tätt följd av Viktor Gunnarsson och Nicolas Sernrot på en tredje plats.

I Laser Ungdom-klassen som också är den viktigaste klassen segrade Team Hugo Svensson & Nils Bengtsson, tätt följd av Isaac Tisell Thorsander och Anton Troili på en hedrande tredjeplats.

I Seniorklassen, också viktig, tog Fredrik "Figge" Sjövall hem segern efter en tuff batalj med Jörgen Allgulander som tog en hedrande andraplats, Jonas Jägsell tog hem bronset i denna klass.

Philippa Kastberg och Sonja Grundberg tog hem Ladies Trophy!

I Hobie Cat klassen segrade i ensam majestät Team Hovstadius Strandberg,  Klara Hovstadius, Anna Hovstadius och Jonathan Strandberg

Otroligt stark segling av alla deltagare, även av de som tvingades bryta i den tuffa vinden!

Vi vill också uttrycka ett stort tack till tävlingsledningen bestående av: Staffan, Torbjörn, Hannes, Magnus, Lars Johan,  Jovana, Caroline och Figge som skötte det hela med bravur.

Också många blixtinsatser kring mtrl av Stefan och Carl.

Sponsorer av fina priser till prisbordet var  Julius Biljettservice, Volvo Finans, Assa Aboly samt Hemköp Ankaret som bidrog med dricka och chips. Ett stort tack till dem!